MEDIA
.

De strategie is bedacht, de content gemaakt en nu is het tijd om dé doelgroep te bereiken!

SOCIAL MEDIA

Alle denkbare sociale mediakanalen voor het bereiken, interesseren en bewegen van jouw doelgroep. Instagram, Facebook, Youtube, Snapchat, Google+, Pinterest en meer. Door slim te segmenteren en te (re)targeten, weet je zeker dat jouw campagne op het juiste moment bij de juiste mensen terecht komt.

ONLINE MEDIA

Welke online media sluiten het beste aan op jouw belangrijkste doel? We kiezen hele generieke én juist meer specifieke media, zodat we niet alleen veel, maar ook precies de juiste mensen bereiken.

MEDIASYNCHRONISATIE

Verschillende kanalen die elkaar versterken, dat is het idee. Een tv-kijker ziet jouw campagne, bezoekt je website en pakt z’n telefoon. Op elk van die momenten verschijnt jouw campagne. Content versterkt elkaar, jouw doelgroep daarbij multimediaal verleidend.

SEARCH

Een sterke online campagne kan niet zonder aanwezigheid met de juiste zoekwoorden in zoekmachines. Zo kom je hoger in de zoekresultaten bij o.a. Google en nóg hoger als je voor die zoekwoorden betaalt; wij versterken je SEO én je SEA.

DISPLAY

Vaak komt een boodschap visueel extra lekker binnen bij je doelgroep. Met ons brede netwerk van premium display publishers kunnen we 90% van het internet bereiken en geven we jouw campagne de juiste tekst-, afbeelding-, en native advertenties mee. Display is dan ook zeer geschikt voor branding campagnes maar leent zich ook prima om meer relevante traffic naar je website en uiteindelijk meer conversies te genereren.

MOBILE APPVERTISING

Een slimme manier van adverteren op populaire apps, met rich media content. Kies uit één of meerdere specifieke locaties (GEO targeting), waardoor je zichtbaar bent op relevante locaties in populaire apps.

PRINT

Online en offline gaan vaak hand in hand. Daarom helpen we je ook als het gaat om print; we werken samen met alle uitgevers in Nederland.

(D)OOH

(Digital) Out of Home brengt talloze advertentie mogelijkheden. Denk aan de grote billboards langs de weg, de A0 posters, hang- en plakzuilen maar ook digitale schermen. We hebben onlangs als één van de eerste spelers in de markt een uitgebreid netwerk aan supermarktschermen aan ons portfolio toegevoegd. Met dynamische uitingen aangepast op locatie, tijdstip en bijvoorbeeld - het weer, weten we iedere doelgroep te bereiken met een voor hem of haar relevantie uiting.

WIL JE TERUGGEBELD WORDEN?

Vul hieronder je gegevens in en je krijgt binnen 24 uur een reactie.

Vul mijn in online formulier.