OVER ONS
.

Bij DIGITAL ROCKSTARS doen we alles wat je nodig hebt om een succesvolle campagne te draaien, van concept naar realisatie.

HOE HEBBEN WIJ DAT GELEERD?

Vijftien jaar lang niets anders doen dan campagnes bedenken, uitzetten, doormeten en optimaliseren, dat helpt in ieder geval een stuk. En verder voelen we ons gewoon thuis in het moderne medialandschap en is het blindelings de weg weten binnen dat landschap in ons bloed gaan zitten.

Wat ook in ons voordeel werkt, is ons netwerk. We weten precies welke media je nodig hebt om de juiste mensen te bereiken. Inkopen doen we automatisch (programmatic buying) maar ook handmatig en direct bij de mediatitels zelf, om nóg betere deals te sluiten en op nóg relevantere media in te kunnen zetten.

ROCKSTARS

Publishers (media waar content en campagnes worden gepubliceerd) gebruiken online veilingen (header bidding en real time bidding) waarbij zij een prioriteitenlijst hebben. Omdat jij niet op die prioriteitenlijst staat, krijg jij met het hoogste bod niet per se de beste posities. Die zijn voorbehouden aan grote klanten en partners.

Wij kopen daarom niet alleen in via die online veilingen, maar ook direct bij publishers. Zo weet je zeker dat jouw campagnes altijd op precies de juiste plekken draaien, voor een goede prijs.

EERLIJK OVER MEDIA

Veel bureaus worden betaald door zowel klanten als publishers. Daarin schuilt belangenverstrengeling; wat goed is voor een publisher is niet altijd goed voor een klant. Veel bureaus kopen daarom mediaruimte in waar hun publishers blij van worden, maar de klant niet.

Eerlijk? Niet echt. Daarom laten wij ons alleen betalen door klanten. Geen deals met publishers dus, die ons proberen te sturen op betaalde mediatitels. Wel vrijheid dus, die we kunnen gebruiken om de campagnes voor onze klanten op de meest relevante mediatitels te draaien.

En ja, dat verdient voor ons iets minder op korte termijn. Maar omdat onze klanten profiteren van onze onafhankelijkheid, geloven we dat wij op lange termijn ook profiteren. Klanten blij, wij blij.

HEB JE EEN VRAAG? LAAT HET ONS WETEN!

Graag willen wij natuurlijk jouw vraag beantwoorden of meer informatie geven over DIGITAL ROCKSTARS en onze dienstverlening.

Als je wilt dat wij contact met je opnemen dan kan dit door het invullen van het onderstaand formulier. Binnen 24 uur nemen wij contact met je op.

Vul mijn in online formulier.